Politie Gelderland-Midden

Duo opgepakt na rooftocht

Publicatiedatum: 3-11-2011 11:21:28

HUISSEN - De politie heeft woensdagmiddag 2 november twee Arnhemse vrouwen van 22 en 24 jaar aangehouden op de Markt. De vrouwen worden verdacht van meerdere winkeldiefstallen welke vermoedelijk in het centrum van Huissen gepleegd zijn.

Even voor half twee meldde een getuige een diefstal van meerdere jassen. De mogelijke daders, twee vrouwen en een klein kindje, zouden weggelopen zijn in de richting van de Markt. Na onderzoek troffen de agenten de Arnhemse vrouwen aan op de Markt waar ze aangehouden werden. Een van de vrouwen pleegde verzet maar kon snel onder controle gebracht worden. Nader onderzoek wees uit dat in de auto van het duo meerdere spullen lagen die vermoedelijk kort daarvoor bij diverse winkels gestolen waren. De spullen zijn in beslag genomen en de vrouwen zijn in verzekering gesteld. Het kindje werd overgedragen aan derden. (2011126158-lh)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---

Man opgepakt na baldadigheid en openbaar dronkenschap
Publicatiedatum: 3-11-2011 11:20:04

ZEVENAAR - De politie heeft woensdagavond 2 november een 34-jarige man uit Zevenaar aangehouden op straat in de wijk Stegeslag. De man zou zich vervelend hebben gedragen bij een horecagelegenheid. De Zevenaarder zou iets hebben willen nuttigen bij de zaak waarbij hij wilde pinnen. Het pinnen zou om onbekende reden niet zijn gelukt waarna de man kwaad werd en op de ramen van de zaak bonkte. Een medewerker meldde rond kwart voor negen het voorval bij de politie. De agenten troffen de Zevenaarder voor de horecagelegenheid aan waar ze constateerde dat de man te veel alcohol gedronken had. Hij werd ter plaatse aangehouden voor baldadigheid en openbaar dronkenschap. (2011126334-lh)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---