Politie Limburg-Zuid

Mislukte overval op fastfood restaurant in Geleen

03-11-2011 | 12:26 | Sittard-Geleen

Vanmorgen vroeg is een fastfood restaurant aan de Rijksweg Zuid in Geleen overvallen. De dader ging er zonder buit vandoor.

Rond 08:00 uur opent één van de medewerkers de achterdeur om daar iets te doen. Op dat moment dringt de overvaller de zaak binnen en bedreigt de medewerker met een vuurwapen. Deze rent terug, de zaak in en roept naar de drie andere aanwezigen dat ze worden overvallen. Het slachtoffer rent dan naar buiten, naar een tankstation waar hij wordt opgevangen. De dader gaat er enkele seconden later ook vandoor, rennend over het industrieterrein richting de kruising met de Vouersweg. Bij die kruising gaat hij rechts af, de Kerenshofweg op, via het parkeerterrein van een bedrijf dat daar op de hoek ligt. Hij loopt dan in de richting van de Rijksweg waarna ieder spoor ontbreekt. De dader was gekleed in een zwarte jas met drie witte strepen op de mouwen. Hij droeg een donkerkleurige rugzak en een donkerkleurige broek. Op het moment van de overval was de man gemaskerd. Hij had een normaal tot tenger postuur.

Getuigenoproep

Mocht u rond 08:10 uur iets hebben gezien in de omgeving van het fastfood restaurant aan de Rijksweg-Zuid of andere informatie hebben dat mogelijk met de overval te maken heeft belt u dan met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via MeldMisdaad Anoniem 0800 - 7000 (gratis).