Hampshire Classic Hotel gekozen tot hotel van het jaar

Persbericht van Hampshire Hospitality & Leisure

Hotel & Spa Savarin - Hampshire Classic is door Gault Millau gekozen als hotel van het jaar.

Hotel & Spa Savarin - Hampshire Classic in Rijswijk is maandag in het Afis Circustheater uitgeroepen tot Hotel van het Jaar in GaultMillau gids van 2012. Het vijfsterren hotel in Rijswijk opende in juni haar deuren en mag zich nu al verheugen op een dergelijke prestigieuze prijs. Eigenaar Patrick van Zuiden mocht de prijs in ontvangst nemen van Ernst van den Berg, City Marketing manager in Den Haag. "Kansen zien, durf tonen en uitdagingen durven aangaan", zo lichtte het inspectierapport de benoeming toe.

Hotel en Spa Savarin is een vijfsterren hotel met 35 kamers en suites, een city spa met alle faciliteiten en de Mari van de Ven academy in de beautysalons. Tevens beschikt het hotel over een aantal luxe vergader- en banquetzalen, prachtige terrassen en een bar-lounge. Naast het hotel is het kwalitatief hoogstaande Restaurant Savarin gelegen. De jury: "Het restaurant is uitgebreid met een hotel, dat onder andere beschikt over een wellness-spa, een sauna, een whirlpool, een fitnesscentrum en een stoombad en beautycentre. Mooie voorbeelden van durf en lef".

Ernst van den Berg, citymarketingmanager in Den Haag, mocht de prijs overhandigen aan goede bekenden. "Een volledig terechte keuze, de jury toont hiermee aan heel capabel te zijn", aldus Van den Berg met een knipoog.

Eigenaar Patrick van Zuiden reageerde verheugd. "Na twee jaar bouwen is dit de stimulans die je nodig hebt".
Het hotel mocht zich vorige week ook verheugen op een positieve recensie in Lekker. Hierin werd het restaurant naar grote hoogte geschreven.
Etienne Verkerk, CEO van Hampshire Hospitality feliciteerde het hotel met deze geweldige verkiezing en is verheugd een hotel van deze kwaliteit in de groep te hebben. Het is een fantastisch mooi hotel met veel potentie en deze prijs zal zeker aan een succesvolle toekomst van dit hotel bijdragen. "Wij zullen deze titel met trots uitdragen het komende jaar", aldus Verkerk.

---

Hampshire Hospitality is het fusieproduct van de hotelexploitaties en licentieorganisatie van Eden Hotel Group en Hampshire Hospitality & Leisure. 120 hotels maken deel uit van Hampshire Hospitality waaronder 23 hotels in eigen exploitatie. De hotelgroep kent vier (sub)merknamen: het topsegment Hampshire Eden, de drie- en viersterren Hampshire Hotels en het soft branded Hampshire Classic voor topklasse hotels met een sterke eigen identiteit. Historic Hotels of the Benelux biedt marketing services voor hotels gevestigd in historische panden.

Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels: www.edenhotelgroup.com, www.hampshire-hotels.com, www.historichotels.nl

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality 020-520 5500 of bezoek één van bovengenoemde websites.

*

Links:
http://www.hampshire-hotels.com



Razende Robot Reporter