Nederlandse Tafeltennisbond


Opleiding Tafeltennisbegeleider-1 Rotterdam van start met 11 deelnemers 3-11-2011

Aanstaande maandag, 7 november 2011, gaat bij TTV AA Drink/FvT in Rotterdam de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 van start. Tot op heden hebben 11 enthousiaste vrijwilligers zich aangemeld. Het betreft leden van TTV Alexandria '66, TTV Trefpunt en TTV AA Drink/FvT.

Onder leiding van de ervaren docente Daisy Schuurmans zullen zij op de hoogte worden gesteld van allerlei zaken die verband houden met jeugdbegeleiding, jeugdbegeleiding tijdens een competitiewedstrijd maar ook tijdens een bezoek aan een jeugdtoernooi.

Tijdens de twee theoretische bijeenkomsten (van elk 3 uur) worden de deelnemers geïnformeerd over aspecten waar jeugdbegeleiders in de praktijk mee te maken krijgen. Door de deelnemers hierover met elkaar van gedachten te laten wisselen krijgen deze aspecten een heel andere dimensie. Door ervaringen met elkaar te delen kunnen de deelnemers tevens beluisteren hoe jeugdbegeleiding er bij andere verenigingen aan toe gaat.

Al met al een interessante tweedaagse opleiding voor verengingen die jeugdbegeleiding naar een hoger niveau willen tillen. Nú investeren in de jeugd is vruchten plukken in de toekomst!

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie interesse in de opleiding Tafeltennisbegeleider-1? Lees dan voor meer informatie de aankondiging.

Wilt u zich meteen aanmelden voor de opleiding Tafeltennisbegeleider-1 Rotterdam? Ga dan vóór komend weekend naar de website http://opleidingen.nttb.nl/webshop en meldt u aan.

Mocht u aan de hand van de bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kunt u altijd nog even bellen of emailen met Magrit van Dinter van het bondsbureau van de NTTB (tel. 079-3438154 of dinter@nttb.nl).

NTTB/MvD