FloraHolland


Gewijzigde kopersnota Rijnsburg

Rijnsburg (3 november 2011) - Met ingang van week 45 heeft de kopersnota van FloraHolland Rijnsburg een andere layout.

Een aantal onderdelen zijn aangepast om te voldoen aan de voorwaarden vanuit de belastingdienst. Zo wordt naast uw correspondentieadres nu ook uw vestigingsadres vermeld. Ook wordt voor iedere categorie omzetbelasting de grondslag vermeld.

Om het voor u overzichtelijker te maken is een financieel voorblad gemaakt met de verschillende `kostensoorten'. Hiermee sluiten we aan bij andere financiële FloraHolland-documenten, zoals het jaaroverzicht en de kopersnota's van andere vestigingen van FloraHolland. Het referentienummer dat op de nota staat vermeld, kunt u terug vinden op het rekening courant overzicht die u van FloraHolland Naaldwijk ontvangt. In de specificatie, die op de oude nota lijkt, kunt u alle details vinden en wordt per productregel de btw-regeling vermeld. Hieronder treft u een voorbeeld aan van de nieuwe kopersnota.

Voor vragen kunt u terecht bij één van de Accountmanagers Kopers: Michiel Dijksterhuis (071-4094295), Kees van de Giessen (071-4094445) of Wendy de Jong (071-4094608).