FNV Bondgenoten


Cao-onderhandelingen: wat vind jij?

Jij bent de sleutel tot een goede cao voor de Technische Groothandel. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt!

Na vier onderhandelingsrondes is een nieuwe cao voor de Technische Groothandel nog lang niet in zicht. De werkgevers (WTG) bieden namelijk een zeer mager loonbod. Ook willen ze de vakantierechten verslechteren. FNV Bondgenoten heeft dan ook samen met de andere vakbonden de cao-onderhandelingen opgeschort. Wij willen eerst van jou en je collega's weten wat jullie van de voorstellen van de werkgevers vinden. Pas dan kunnen wij beslissen of het zinvol is de onderhandelingen te hervatten.

Wat vind jij?

Een nieuwe cao komt er niet vanzelf. Wanneer de voorstellen van de werkgevers realiteit zouden worden, krijg jij straks veel minder te besteden en loop je het risico vakantiedagen kwijt te raken. Wat betekent dit voor jouw persoonlijke situatie? Wat vinden jij en jouw collega's belangrijk? Praten jullie over je werk en je arbeidsvoorwaarden en wat bespreken jullie dan? En moet er eigenlijk nog wel een cao komen als dat alleen maar verslechteringen oplevert? Wat ben jij bereid te doen voor een goede cao?

Geef je mening!

Maak onderaan deze pagina een profiel aan en log in om je reactie te plaatsen. Met een door jou te kiezen profielnaam kun je anoniem blijven.