Gemeente Zeist


Vind je Vrijwilligerswerk leuk? Kom op dan en Pak je Passie!

Organisaties en vrijwilligers vinden elkaar op de Markt in Zeist. Aanstaande zaterdagochtend, van 9 tot 13 uur, kan iedereen op de markt / Belcour in Zeist op zoek naar zijn of haar passie! Organisaties die graag met vrijwilligers werken, presenteren zich op de markt aan iedereen die wel eens wat voor een ander zou willen doen. Samen gaan ze op zoek naar de passie van de (potentiële) vrijwilliger en bekijken ze waar die passie voor ingezet kan worden.

Vrijwilligers doen iets voor een ander zonder daar iets, althans niet op hun bankrekening, voor terug te krijgen. Ze krijgen er wel iets anders voor terug, namelijk waardering, dank en de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen. Vrijwilligerswerk geeft mensen de kans om hun passie te volgen en dat is precies waar het om gaat tijdens het evenement Pak je Passie!

Wat is jouw passie?

Tijdens de markt zijn verschillende organisaties aanwezig die zich richten tot potentiële vrijwilligers. Wat zijn hun passies en zouden ze die kunnen inzetten voor deze of een andere organisatie? Wat kunnen organisaties voor potentiële vrijwilligers betekenen en wat kunnen we samen voor Zeist betekenen? Er ontstaat vast iets moois op de markt / Belcour in Zeist en we nodigen u van harte uit om er bij te zijn.

Vrijwillig in Actie

Pak je Passie! wordt georganiseerd door ViaVia, vrijwillig in actie. Op de website http://www.vrijwilliginactie.nl/ leest u meer over het evenement en over de andere activiteiten van ViaVia.

Meer informatie over het Europees jaar van het vrijwilligerswerk vind je op deze website.