NEN


28-10-2011

Subsidie voor MKB-bedrijven voor deelname aan event `Duurzaam in je werk'

Donderdag 2 februari 2012 organiseert het Platform `Duurzaam in je werk' het event `Duurzaam in je werk' in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Tijdens deze dag ontwikkelen teams uit organisaties een eigen plan, om op een creatieve en inspirerende manier de stap te maken naar duurzame inzetbaarheid.

Het Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft besloten om teamdeelname vanuit het MKB ook mogelijk te maken en verstrekt nu 1000 euro subsidie op het standaard teamticket tarief, per deelnemend MKB-team! Deze subsidie is geldig voor de eerste 25 teamaanmeldingen.

Team deelname

Men stelt voor deelname een team samen van 5 tot 6 deelnemers waarin talenten kunnen worden benut die belangrijk zijn voor uw eigen vraagstuk. Bij voorkeur een team uit diverse onderdelen binnen de organisatie. Elk team krijgt vervolgens een eigen procesbegeleider die het team gedurende de gehele dag begeleidt in het vinden van een oplossing. Bedrijven uit het MKB kunnen een team samenstellen van 4 tot 6 personen uit eigen organisatie, maar kunnen óók kiezen voor een samengesteld team met een ander MKB-bedrijf. Om deze dag zo efficiënt mogelijk te beleven, is het van belang dat de vraagstukken van beide bedrijven wel vergelijkbaar zijn.

Keuze uit vijf event thema's

Voorafgaand aan deelname kiest uw team een vraagstuk binnen één van de volgende thema's:

* Leiderschap en organisatie

* Strategische personeelsplanning

* Duurzame loopbaan

* Talentontplooiing

* Vitale balans

Met dit vraagstuk uit de eigen organisatie stapt men 's morgens met het team de Van Nelle Ontwerpfabriek binnen. Aan het einde van de middag loopt men naar buiten met een plan van aanpak onder de arm.

Alle teamoplossingen maken kans om uitgeroepen te worden tot het beste idee. Een deskundige jury kiest per thema het winnende team. Tijdens een feestelijk einde van het event vindt de prijsuitreiking plaats.

Meer informatie

Het event vindt plaats op donderdag 2 februari 2012 in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. De initiatiefnemers & partners van het platform Duurzaam in je werk zijn: NEN, PGGM, NCSI, deVoorde, TNO, Kroon op het werk, HR Community, CZ verzekeringen, Schouten & Nelissen en Human Capital Group.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van Event Duurzaam in je werk.

Ook kunt u contact opnemen met NEN Arbeid, Marc Ritter of Suzanne Schoehuijs, via telefoon (015) 2 690 357 of per mail via arbeid@nen.nl.