Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Getuigen gezocht mishandeling jongen

Bussum, 03-11-2011 o Getuigen fietsten op moment van incident langs over het viaduct aan de Brinklaan.

Een 13-jarige jongen uit Hilversum reed dinsdag 1 november rond 14.30 uur over de Brinklaan in Bussum richting Hilversum toen hij op het viaduct over het spoor aangesproken werd door een andere jongen op de fiets die hem wat wilde vragen. De Hilversummer en de jongen stopten beiden. De jongen wilde dat de Hilversummer de trap af zou lopen, dit weigerde de Hilversummer. Vervolgens werd hij vast gepakt en een aantal keer in het gezich geslagen. De Hilversummer wist weg te rennen waarna de jongen wegfietste in de richting van het zwembad. De Hilversummer hield een gebroken neus over aan het incident.

Signalement:

Jongen rond de 15 jaar met een stevig postuur en rond de 1.70 meter lang. Hij droeg een grijze joggingbroek met witte strepen en een zwarte jas met capuchon.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van dit incident, in het bijzonder een groep van ongeveer 15 mensen van middelbare leeftijd die omtstreeks het incident zijn langs gefietst over het viaduct op de Brinklaan. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.