Raad voor de Volksgezondheid & Zorg


2 november 2011 | Dit nieuwsbericht hoort bij het advies Medisch-specialistische zorg in 20/20

Invitational Conference TNO en STG/HMF "Innovatiekracht voor zorg dichtbij huis"

Op donderdagmiddag 3 november 2011 organiseert TNO samen met STG/Health Management Forum in Amsterdam de invitational conference `Innovatiekracht voor zorg dichtbij huis'.

Pieter Vos, algemeen secretaris van de RVZ geeft tijdens deze Invitational Conference een elevator pitch over zijn visie op het zorglandschap voor chronisch zieken. Dit doet hij onder andere vanuit het RVZ advies `Medisch specialistische zorg in 2020', dat de Raad op 27 oktober 2011 heeft gepresenteerd.

Ook sprekers vanuit zorgverzekeraar Menzis en de Landelijke Vereniging voor de Georganiseerde eerstelijn (LVG) presenteren tijdens deze bijeenkomst hun perspectief. Vervolgens worden deelnemers van zorginstellingen, de overheid, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen uitgedaagd om na te denken over een duurzaam zorglandschap voor chronisch zieken in hun regio.

De Invitational Conference wordt voorgezeten door Prof. Dr. Bert Vrijhoef (TNO) en Annemiek Goris (STG/Health Management Forum).

Uitnodiging (zie bijlage)

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Denise van der Klauw (Denise.vanderKlauw@tno.nl of tel:088-8664282)

Contactpersoon

Drs. P. (Pieter) Vos

Publicaties


* Medisch-specialistische zorg in 20/20 (pdf - 1MB) Bestellen