Freephoo, de gratis bel-app, is nu beschikbaar in Nederland voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android

Persbericht van PR Newswire

STOCKHOLM, November 3, 2011 /PRNewswire/ --

Vandaag lanceerde het in Zweden gevestigde bedrijf freephoo zijn gratis belapplicatie in Nederland. Freephoo is beschikbaar voor iPhone-, iPad-, iPod Touch- en Android-apparaten. Dat betekent dat freephoo nu compatibel is met 60% van alle smartphones en beschikbaar in 19 landen.

Met freephoo kunnen klanten gratis met superieure geluidskwaliteit bellen naar andere freephoo-gebruikers en kunnen ze goedkoop internationaal bellen naar vaste lijnen en mobiele telefoons.

"We zijn verheugd onze applicatie in Nederland te lanceren en om nog meer gebruikers te bereiken. Sinds onze iPad-applicatie de top bereikte in verschillende App Store-lijsten eerder dit jaar, is het onze topprioriteit geweest om in nieuwe markten van start te gaan en meer apparaten te ondersteunen," aldus Pandelis Eliopoulos, medeoprichter van freephoo.

In de Apple App Store bereikte freephoo de eerste plaats in de lijst met gratis apps, was nummer 1 van de beste sociale apps, nummer 1 van de beste verdienende apps en werd vermeld in de categorie "Nieuw en opmerkelijk" en "What's Hot." Freephoo werd ook tot "App van de dag" uitgeroepen door Macworld Zweden.

Freephoo is een van de eerste belapplicaties waarmee gebruikers zogenaamde premium-minuten kunnen aankopen via de betaalsystemen van de Apple App Store en Android Market (In-App Purchase & In-App Products). Het stelt gebruikers in staat om goedkoop te telefoneren naar miljarden mobiele telefoons en vaste lijnen in een groot aantal landen.

"We zijn verheugd dat zoveel gebruikers overschakelen op onze hoogwaardige service. Dit geeft ons veel vertrouwen om te blijven uitbreiden naar nieuwe markten," aldus Pandelis Eliopoulos.

Freephoo is momenteel beschikbaar in: Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Kazachstan, Koeweit, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechië, Turkije en Zweden.

Over freephoo:

Freephoo werd in 2008 opgericht door ondernemers uit de telecom- en internetsector. Freephoo gebruikt innovatieve technologie om nieuwe communicatiemogelijkheden aan te bieden via online apparaten.

Contactpersoon voor de pers:
Pandelis Eliopoulos - medeoprichter, freephoo
Voor meer informatie
Website: http://www.freephoo.com
E-mail: pandelis@freephoo.com
Tel: +46-734603082

freephoo

CONTACT: .