Ingezonden persbericht


MKB event Fryslân: ontdek de voordelen van slim werken en reizen

Donderdag 3 november organiseert Werk Slim, Reis Slim in samenwerking met Stenden Hogeschool, het MKB event Fryslân. Het MKB uit de regio Fryslân wordt om 15.30 uur ontvangen op het slim-werken-en-reizen-plein op de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Deze ondernemers krijgen tijdens dit event de kans om de voordelen van slim werken en reizen te ontdekken specifiek voor hun organisatie.

Programma
Het programma start met een inspiratiesessie met boeiende sprekers, waaronder trendwatcher Rogier van Kralingen. Op het slim-werken-en-reizen-plein doen de ondernemers ideeën op en zij spreken met andere ondernemers en deskundigen. Dit kan het MKB tot maximaal 6.000 euro aan subsidie opleveren. Na de spits gaat de ondernemer- met veel inspiratie en concrete informatie- naar huis.

Slim werken en reizen
Denk bij slim werken en reizen aan: thuis werken, buiten de spits reizen, teleconferencing, op de fiets naar het werk, OV etc. Dit levert tijdwinst, kostenbesparing en hoge werknemerstevredenheid op. Het MKB event Fryslân maakt deel uit van de landelijke campagne 'Het Nieuwe Werken Doe Je Zelf' en Slimmer Werken Estafette.