Ingezonden persbericht

Take it Now behaalt MVO certificering

Tilburg, 3 november 2011 - De MVO Prestatieladder is dé methodiek om MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beleid en dito initiatieven in de dagelijkse bedrijfsvoering op een objectieve manier transparant en toetsbaar te maken. Take it Now heeft het eerste niveau van de vijf behaald en hiermee is de eerste stap gezet. Niveau twee wordt na de verhuizing eind 2011 ingezet. Om succesvol de MVO certificering te behalen werkte Take it Now de afgelopen maanden samen met Bureau Veritas Certificering, een onafhankelijke certificatie instelling.

De MVO certificering biedt op termijn voor Take it Now ook zakelijk een voordeel, MVO wordt steeds belangrijker voor bedrijven, consumenten en overheid. De bewuste keuze voor MVO gecertificeerde bedrijven neemt alleen maar toe. Take it Now onderscheidt zich met deze certificering, hiermee zijn ze een van de eerste in de IT branche.

Ronald van Rees, Commercieel Manager van Take it Now: 'Duurzaam ondernemen wordt meegenomen bij alle bedrijfsbeslissingen. Met het oog op een beter milieu, welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Wij zijn trots op onze certificering.'

Over Take it Now
Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse IT e-tailer. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 400.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

Noot voor de redactie (