KNMG

Symposium Gezond, vitaal en zoveel wijzer!

startdatum 03 november 2011
einddatum 03 november 2011
tijd 16.00 - 21.00 uur
locatie De Havixhorst, De Schiphorst
onderwerp Symposium Gezond, vitaal en zoveel wijzer! accreditatie status Accreditatie aangevraagd

In de afgelopen 10 jaar bracht KNMG District Drenthe minstens zoveel bijeenkomsten gericht op zowel medisch inhoudelijke als op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn geweest op de geneeskunde en op ons als professional.

Het KNMG district Drenthe en het Wenckebach Instituut organiseren een symposium over recente ontwikkelingen die ons als mens en arts aangaan. Laten wij deze ontwikkelingen over ons heenkomen of kunnen wij nog keuzes maken voor de komende 10 jaar? Hoe zorgen wij ervoor dat wij op 1 november 2021 nog gezond en vitaal zijn en in 2031 het 30-jarig bestaan van de KNMG Drenthe kunnen meevieren?

Lezingen en workshops
De keuzemogelijkheden die wij hebben en de mogelijke antwoorden op onze vragen staan centraal en worden belicht door sprekers met nationale en internationale faam. Het symposium bestaat uit een aantal lezingen en workshops. Tijdens de workshops gaan wij dieper in op de balans tussen een succesvolle carrière, een gelukkig leven en gezond ouder worden. Ook staat de vraag centraal waarop wij moeten inzetten om na onze pensionering over een goede gezondheid te blijven beschikken en mogelijk nog een tweede carrière te starten. Kortom, waarin moeten wij investeren voor de toekomst?

Meer weten? Inschrijven!
Bent u nieuwsgierig wat het symposium u te bieden heeft, aarzel dan niet en schrijf u nu in. Het complete programma en een inschrijfformulier vindt u op de website van het Wenckebach Instituut.