Persbericht: Nicky Vankets verpakt Miss België in chocolade

20/10/2011 16:34

K'x creations

Haute couture en culinair genot versmelten tot één zinnenprikkelend geheel.

Geachte redactie/ journalist

Choco-Laté nodigt u uit op donderdag 03 november om 11h00 in het Chocolade Museum 'Choco -Story' - Wijnzakstraat 2 8000 Brugge (Sint-Jansplein).

Belgische topdesigner Nicky Vankets ontwerpt samen met meester chocolatier Dominique Persoone een volledig eetbare jurk in chocolade. Dit jaar krijgt Miss België Justine De Jonckheere de eer en het genoegen het Choco-Laté festival te open, gehuld in deze bijzondere creatie.

Het Choco-Laté festival gaat door op 11-12 en 13 november en is doorlopend open van 10u00 tot 18u00. Deze chocoladebeurs verenigt chocoladeliefhebbers en -professionals in de zalen van het Belfort te Brugge (4e editie). Elke bezoeker wordt ondergedompeld in de wondere wereld van chocolade en maakt via interactieve workshops, unieke presentaties en bijzonder lekkere activiteiten kennis met dit luxeproduct.

Het centrale thema van deze editie is van 'boon tot chocolade.' We keren daarom terug naar de oorsprong van cacao en de chocolade in haar puurste vorm. Tijdens de persconferentie vindt er een exclusieve demo plaats. Er wordt een cacaodrank gemaakt, geheel op traditionele manier. De cacao wordt geroosterd; gepeld; vermalen en geplet tot een cacaomassa. Daarna wordt er vanille, peper, chili en rocou toegevoegd. Nog wat warm water toevoegen-..en de typische chocoladedrank is klaar.

Na afloop krijgt elke journalist een chocoladetablet met banaan en een fotoboek van de Kuna Indianen mee.

Wat kan u tijdens deze persconferentie verwachten:

-Uiteenzetting van het programma van de beurs door Mr. E. Van Belle.

-Onthulling chocolade kleed.

-Exclusieve interviews met Dominique Persoone en Nicky Vankets.

U ontvangt ook een persmap met alle achtergrondinformatie.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via mail info@kxcreations.be of via 011/48 07 70