Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 01 november 2011

AAD OUBORG KIEST BUSINESS PARTNER IN FINALE TOPMANAGER GEZOCHT

FINALISTEN GIDEON EN ROGIER GEBRUIKEN HUN ELLEBOGEN

Wie treedt er in de voetsporen van Aad Ouborg? Aspirant-topmanagers Gideon en Rogier nemen het tegen elkaar op in de finale van Topmanager Gezocht. De opdracht: organiseer een evenement dat zijn weerga niet kent. Locatie: cruiseschip SS Rotterdam. Beide heren ontpoppen zich in deze strijd tot venijnige concurrenten. Aan het einde van de opdracht bepaalt Aad Ouborg samen met zijn twee adviseurs wie het startkapitaal van 25.000 euro ontvangt en gebruik mag maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van de heer Ouborg. De finale van Topmanager Gezocht is donderdag 3 november om 22.00 uur bij BNN op Nederland 1.

De afgelopen twee maanden scheidde Aad Ouborg in Topmanager Gezocht het kaf van het koren. Ouborg: 'We hebben een enerverende zoektocht achter de rug, waarbij ik acht aanstormende topmanagers naar huis heb gestuurd. Rogier en Gideon zijn zonder twijfel twee aanstormende topondernemers, maar ik ga slechts met één van hen in zee. De laatste opdracht is van doorslaggevend belang.' Voor het vervullen van de opdracht krijgen de twee kandidaten een cruiseschip in de haven van Rotterdam tot hun beschikking én hulp van een aantal kandidaten uit voorgaande afleveringen. Hoe laten de finalisten zien dat zij de pakkage deal zijn? En zijn de andere kandidaten een sta-in-de-weg of stuwen ze de finalisten naar grote hoogten?

Aad Ouborg timmert al sinds 1983 succesvol aan de weg met beautyproducten van Babyliss. In 1994 richtte hij een bedrijf op in huishoudelijke apparatuur om ook op dat gebied al snel nationaal marktleider te worden. Inmiddels heeft het bedrijf eigen vestigingen in Nederland, België, Hong Kong, China, Libanon en Italië en 75 distributiepunten over de rest van de wereld. In Topmanager Gezocht wordt Ouborg bijgestaan door twee adviseurs: Karin van Kempen en Tim Ouborg. Karin was tien jaar lang de Director of Corporate Communications van de heer Ouborg en Tim is zijn oudste zoon.

Op topmanagergezocht.bnn.nl zijn eerdere aflevering terug te kijken en vertellen de kandidaten over hun drive, kwaliteiten en carrière.




Ingezonden persbericht