Persbericht

MphasiS benoemt Abhijit Shetti tot Vice President en Chief Technologist IT-dienstverlener versterkt innovatief technisch leiderschap met intern talent

Amsterdam - 3 november, 2011 - MphasiS, een toonaangevende IT-dienstverlener, heeft de promotie bekendgemaakt van Abhijit Shetti tot Vice President en Chief Technologist. MphasiS wil hiermee zijn groeiende domeinspecifieke technologiecompetenties en leiderschap in de belangrijkste verticals versterken.

In zijn nieuwe functie is Shetti verantwoordelijk voor het aansturen van de zakelijke practices op het gebied van webtechnologie, mobiliteit en security. Hij zal ook toezicht houden op de interne Technology Council van MphasiS. Deze raad is verantwoordelijk voor de richting en de visie van oplossingen, samenwerkingsverbanden en expertise van het bedrijf. Op basis van zijn kennis van de markt en van verschillende verticals, zal Shetti het leadershipteam van MphasiS leiden zodat het bedrijf zich blijft aanpassen aan het veranderende technologielandschap.

Shetti heeft meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van IT-oplossingen en operations. Hij is gespecialiseerd in de technologische markt en in optimalisatie en transformatie van operations. In zijn 11 jaar bij MphasiS heeft Shetti binnen verschillende markten meerdere functies bekleed in projectmanagement, architectuur en consulting op het gebied van technologie en operations. Met zijn vermogen om een zakelijk perspectief om te zetten naar IT, heeft Shetti zijn waarde bewezen in het binnenhalen en laten groeien van een aantal key accounts in BFSI, life sciences en high-tech verticals. Naast zijn nieuwe functie zal hij aanblijven als Head of Technology and Solutions voor de HP Market Unit van MphasiS.

"Abhijit is in staat om trends binnen de markt te herkennen en daarop in te spelen. In zijn nieuwe rol zal Abhijit van grote waarde zijn voor MphasiS en onze klanten door het integreren van zakelijke en IT-strategieën in grotere bedrijfsdoelstellingen", zegt Gopinathan P, Head Global Delivery Unit bij MphasiS. "Zijn leiderschap en innovatieve denkwijze zullen MphasiS helpen bij de groei in deze dynamische markt en onze domeinspecifieke oplossingen laten toenemen."

"De wereldwijde aanwezigheid en domeinexpertise van MphasiS zorgen ervoor dat het potentieel voor technologische innovatie onbeperkt is", zegt Abhijit Shetti. "Ik ben ervan overtuigd dat mijn achtergrond in het bedrijf, evenals mijn ervaring met het afstemmen van zakelijke doelstellingen met IT-investeringen, MphasiS zullen helpen om een gedifferentieerd en vernieuwend dienstenaanbod te leveren aan onze klanten. Ik kijk uit naar deze nieuwe verantwoordelijkheden."