Ingezonden persbericht


Persbericht
Het Libelle leeftijdsnummer
Vrouwen vinden 31 de ideale leeftijd!

Hoofddorp, 3 november 2011- De ideale leeftijd voor een vrouw is 31. Het gelukkigst ben je op je 35e, trouwen is het best als je 26 bent en de ideale leeftijd om moeder te worden is 27 jaar. En dwars tegen de trend van het langer doorwerken in, vinden vrouwen 61 een mooie leeftijd om te stoppen met werken.

Dit en meer blijkt uit een onderzoek dat buro Motivaction hield in opdracht van weekblad Libelle in het kader van een speciale editie over leeftijd. In dit nummer meer resultaten van deze enquête, vertellen modevrouwen van alle leeftijden over wat ze wel en niet dragen en vertellen vrouwen tussen de 15 en 101 jaar over geluk, werk, relatie, uiterlijk en goed oud worden.

Verder interviews met fotomodel Yfke Sturm, die met haar 27 jaar als 'oud' geldt, Danny de Munk die al van kinds af beroemd is, schrijfster Annemarie Oster over tanende schoonheid en Chris 'forever young' Zegers over het aankomend vaderschap.

Het leeftijdsnummer van Libelle (editie 45) ligt op vrijdag 4 november in de winkel. Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht