Ingezonden persbericht


Qurius maakt vliegende start met Learning Lab Program

Domino's Pizza eerste klant CRM Online door Qurius

Zaltbommel, 3 november 2011 - Vorige week lanceerde Qurius de flitsimplementatie voor Microsoft Dynamics CRM Online. Vandaag maakt Qurius de eerste klant bekend: Domino's Pizza. Deze zal CRM Online van Qurius inzetten voor de keuze van nieuwe vestigingen, werving van franchisenemers en de ontwikkeling van de vestigingen in onder meer Nederland en Frankrijk. Het Learning Lab Program, dat wat de Qurius variant van Microsoft Dynamics Online CRM uniek maakt, is ontwikkeld door de toonaangevende CRM Online partner Zero2Ten uit de VS.

Door de inzet van Microsoft Dynamics CRM Online wil Domino's Pizza zijn bedrijfsprocessen efficiënter maken en verder centraliseren. Daarnaast wil de organisatie op deze wijze het inzicht in de lopende activiteiten verbeteren.

Ronald Bax, project manager binnen Domino's Pizza, onderstreept de keuze: "De oplossing sluit aan op onze behoefte waarbij de processen flexibel ingericht kunnen worden en maximaal wordt aangesloten op de gebruikers op basis van herkenbaarheid en gebruiksgemak."

Raymond van Turnhout, Industrie Manager Food van Qurius, voegt hieraan toe: "Het leveren van een IT bedrijfsoplossing is eigenlijk een resultante. De bedrijfsdoelstellingen staan centraal en daarbij is IT ondersteunend. Domino's Pizza past perfect in onze focusmarkt op de voedingsmiddelenindustrie en sluit maximaal aan bij ons totale Microsoft portfolio die wij als partner kunnen bieden."

Domino's Pizza

Domino's Pizza heeft wereldwijd ruim 9000 vestigingen in meer dan 70 landen. Domino's Pizza mag zich met trots marktleider noemen. Want met het grootste delivery systeem bezorgt Domino Pizza meer dan 5 miljoen pizza's per dag. Daarnaast heeft Domino Pizza meer dan 130 winkels in de Benelux. Domino's Pizza Nederland heeft momenteel 110 vestigingen en maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino's Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In al deze landen opereren zij en haar franchisenemers ruim 800 Domino's Pizza vestigingen. Meer informatie vind u op http://www.dominos.nl/corporate/default.aspx.

Qurius N.V.
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland en Oostenrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl