Ingezonden persbericht


PGGM_RGB

Persbericht

Wout Dekker nieuwe directeur Corporate Communicatie bij PGGM

PGGM benoemt Wout Dekker (53 jaar) tot directeur Corporate Communicatie. Wout treedt per 1 januari 2012 in dienst. Hij gaat leiding geven aan de nieuw te vormen afdeling Corporate Communicatie. De directeur Corporate Communicatie rapporteert aan de Chief Executive Officer (CEO) van PGGM.

Martin van Rijn, CEO van PGGM:"Wout Dekker is een waardevolle aanvulling voor PGGM. Naast zijn kennis van communicatie en public affairs, maakt zijn ervaring in de verzekeringssector en binnen de sector zorg en welzijn hem zeer geschikt voor de nieuwe afdeling".

Op dit moment is Wout Dekker manager Communicatie & Public Affairs bij Zorgverzekeraars Nederland (ZN) in Zeist. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende communicatiefuncties bekleed bij onder andere de Politie Utrecht en het Academisch Ziekenhuis Rotterdam (het huidige Erasmus MC).

Over PGGM

PGGM is een vooraanstaande pensioenuitvoeringsorganisatie met een oorsprong in de sector zorg en welzijn. PGGM biedt pensioenfondsen pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer, bestuursondersteuning en beleidsadvisering. Momenteel beheert PGGM circa EUR 105 miljard pensioenvermogen van ruim 2,4 miljoen deelnemers. Als coöperatie helpt PGGM haar 565.000 leden met diensten bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Zeist, 3 november 2011