Gemeente Leidschendam-Voorburg


Parkweg Voorburg eerste weekeinde november afgesloten

24 oktober 2011 - De Parkweg in Voorburg is tussen de Rozenboomlaan en de Laan van Nieuw Oosteinde van vrijdag 4 november 20.00 uur tot zondag 6 november 21.00 uur volledig afgesloten voor het wegverkeer. In deze periode voert de gemeente Leidschendam-Voorburg hier asfalteringswerkzaamheden uit.
De omleidingsroute voor het verkeer is met borden aangegeven. De trottoirs van de Parkweg zijn gewoon te gebruiken.

Afronding
Het asfalteren vormt de afronding van een omvangrijk project, waarin een gedeelte van het riool in de omgeving van de Parkweg is vervangen. In combinatie met de rioolvervanging heeft een deel van het openbaar gebied van de Parkweg een inrichting gekregen die aansluit bij het winkelgebied in de omgeving van de Herenstraat. Na het asfaltwerk is de grote verkeershinder ten einde. Er vinden dan nog afrondende werkzaamheden plaats als belijning en dergelijke. Het verkeer ondervindt hiervan beperkt ongemak.
Aannemer `Mouwrik Waardenburg' voert de werkzaamheden uit.

Winkels bereikbaar
Het winkelgebied in Oud Voorburg blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Voor parkeermogelijkheden wordt verwezen naar de parkeerterreinen bij NS Station Voorburg en sportpark Westvliet. Een elektrische taxi onderhoudt zaterdag 5 november tussen 10.00 en 17.00 uur een gratis pendeldienst tussen Westvliet en de Herenstraat. Deze service is mogelijk gemaakt door de gemeente, VOOV en sponsors Westvliet Fitness, Mövenpick Hotel, Meijs & Alink en De Bruijn en Tak Makelaars