Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.10 uur

Utrecht, 04-11-2011

Auto vermoedelijk in brand gestoken

VEENENDAAL In de nacht van donderdag op vrijdag 4 november is een auto volledig uitgebrand. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 02.35 uur kreeg de politie een melding over een brandend voertuig aan de Wilhelminastraat. Agenten gingen ter plaatse en troffen het brandende voertuig aan. De brandweer heeft de brand geblust. Gezien aangetroffen sporen, gaat de politie uit van brandstichting.

De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Mishandeling

VEENENDAAL In de nacht van donderdag op vrijdag 4 november ontstond een conflict waarbij een man mishandeld zou zijn.

Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie een melding van een conflict op het Prins Willem-Alexanderpark. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen niemand meer aan. De melder vertelde dat er twee autos met betrokkenen waren weggereden. Er werd gezocht in de omgeving, maar ze werden niet meer aangetroffen. Een tijd later kwam een 47-jarige man uit Veenendaal naar het bureau. Hij verklaarde dat hij door een groep mishandeld en bedreigd was met een wapen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rijbewijs ingevorderd

DOORN Een man moest donderdagavond 3 november zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed van alcohol op een snorfiets reed.

Omstreeks 22.55 uur zagen surveillerende agenten drie personen op een snorfiets over de Dorpsstraat rijden. De drie probeerden ervandoor te gaan, maar werden staande gehouden op het Plein ter hoogte van een supermarkt. De bestuurder van de snorfiets, een 18-jarige man uit Aerdenhout, moest blazen. Uit die test bleek dat hij te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bij een ademanalyse blies hij 505 ug/l. De man moest zijn rijbewijs inleveren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.