Sinterklaas gaat digitaal

Persbericht van Stichting Dordrecht Marketing

Op 12 november 2011 vindt in Dordrecht de landelijke intocht van Sinterklaas plaats.
Sinterklaas heeft natuurlijk al heel veel vrienden maar hij is nu bezig om al zijn vriendenlijst te digitaliseren.

Op de website www.intochtdordrecht.nl kun je nu fan worden van de Sint. Als je vriend bent van Sinterklaas dan kun je meedoen aan allerlei leuke acties. Zo kun je tot 8 november meedoen aan een actie waarmee je kans maakt op een plekje op één van de volgboten van Sinterklaas.

Je doet mee aan deze actie door je leukste Pietenfoto naar Sinterklaas te sturen, deel je foto met je vrienden en zorg ervoor dat jij de meeste stemmen ontvangt. Er zijn ook plaatsen te winnen voor degene me de meest originele foto, dus wees vooral creatief! Ook verloot Sinterklaas een aantal plaatsen onder alle inzendingen, dus je maakt altijd kans op een plaats op de Stoomboot!

Op de website www.intochtdordrecht.nl vindt je verder alle informatie over de intocht en de activiteiten op 12 november en de weken erna. Je kan onder de plattegrond van de route en een overzicht van alle optredens downloaden.

Na de dag van de intocht blijft Dordrecht in het teken van Sinterklaas staan. Natuurlijk is dit jaar ook het Sinterklaashuis geopend, dit is het eerste Sinterklaashuis van Nederland en viert dit jaar al haar 10 editie. Een overzicht van alle overige activiteiten is ook te bekijken op de site.

Links:
http://www.intochtdordrecht.nl



Razende Robot Reporter