Gemeente Bladel


Fotowedstrijd Nacht van de Nacht

Op zaterdag 29 oktober vond de Nacht van de Nacht plaats. De gemeente Bladel heeft in het kader van deze Nacht van de Nacht een fotowedstrijd voor haar inwoners uitgeschreven om foto's te maken die de schoonheid van de duisternis promoten. Inmiddels zijn er al diverse foto's ingezonden. U kunt echter nog steeds een foto insturen. Dus wilt u meedoen, dit kan nog tot 1 december a.s.

Prijzen
In totaal zijn er drie prijzen te winnen. De eerste prijs is een bedrag van EUR 100,00, de tweede EUR 75,00 en de derde EUR 50,00. De prijswinnaars krijgen eind december bericht. De uitslag wordt ook bekendgemaakt in de Lantaarn en op de website www.bladel.nl. De winnende foto's worden tentoongesteld in het gemeentehuis.

Waar moet een foto aan voldoen
De foto moet door de inzender zelf (een inwoner van de gemeente Bladel) gemaakt zijn, buiten, in het donker. Bij voorkeur een digitale foto, maar een afdruk op fotopapier mag ook. Een digitale foto moet minimaal
1MB en maximaal 5 MB groot zijn. Verder moet u een titel en korte omschrijving van de foto meesturen.

Stuur de foto vóór 1 december aanstaande naar c.borremans@bladel.nl of naar Postbus 11, 5530 AA in Bladel, t.a.v. Cor Borremans. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. U mag maximaal vijf foto's insturen.

Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft u de gemeente toestemming uw foto onbeperkt te gebruiken voor diverse doeleinden, zonder dat daar een vergoeding tegenover staat.

Tips voor minder verlichting

1. Verlicht buiten alleen wanneer het echt nodig is.
2. Gebruik om het huis sensorlampen, tijdschakelaars of bewegingsmelders in plaats van lampen die de hele nacht branden.
3. Stel buitenlampen goed af, zodat ze de grond verlichten in plaats van de lucht.

4. Doof tuinverlichting na 23.00 uur

5. Gebruik oranje of geel licht in buitenlampen. Dat is minder fel en geeft minder hinder dan wit licht, maar zorgt voor prima zicht.
6. Gebruik buitenlampen met een zo laag mogelijk vermogen.

Meer informatie hierover vindt u op de website
www.laathetdonkerdonker.nl

Gemeentehuis Bladel

Bezoekadres
Markt 21
5531 BC Bladel

Postadres
Postbus 11
5530 AA Bladel

t. 0497-361636
f. 0497-361600
e. info@bladel.nl
i. www.bladel.nl