Politie Zeeland


---

1781-2011. Getuigen gezocht aanrijding Middelburg
Politie Zeeland zoelt getuigen van een aanrijding die plaatsvond op donderdag 3 november jl. op de Stationsbrug in Middelburg tussen 15.50 uur en 16.10 uur.
Een 15-jarige Middelburger stond met zijn fiets voor het verkeerslicht op de Stationsbrug te wachten. Hij kwam vanuit het centrum en wilde Kanaalweg opgaan. Toen het verkeerslicht op groen sprong kwam er een jongen voor hem fietsen waardoor hij moest remmen. Vervolgens is hij geraakt door iets hards, vermoedelijk een auto, kwam ten val en brak daarbij zijn been.
De politie is op zoek naar getuigen en naar de bestuurder van een rode Toyota, waarschijnlijk 4-deurs, die mogelijk betrokken was bij de aanrijding.
Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.

1782-2011. Vrouw slachtoffer van babbeltruc in Vlissingen
Afgelopen woensdag rond 13.45 uur is een bejaarde vrouw in haar woning in de Ribesstraat in Vlissingen het slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Drie vrouwen belden bij haar aan met de smoes dat hun gootsteen verstopt zat en zij even een kijkje wilden nemen bij de gootsteen van de bejaarde vrouw. Zij liepen meteen naar binnen en één van de vrouwen hield de bewoonster aan de praat. Later merkte de vrouw dat er een geldbedrag en een sieraad was gestolen uit haar woning.
Het signalement van de vrouwen luidt:
Vrouw 1: 50 jaar, 1.60 meter, slank postuur, donkere huidskleur, lang recht achterover gekamd haar en gekleed in een zwarte jurk.
Vrouw 2: stevig postuur, 1.60 meter, donkere huidskleur en gekleed in een zwarte jurk.
Vrouw 3: 1.50 meter, normaal postuur, blanke huidskleur en gekleed in een rok en trui.

1783-2011 Auto gestolen in Axel
Donderdag tussen 16.30 uur en 17.12 uur is op het Szydlowskiplein in Axel een personenauto gestolen.
Het betreft een blauwe VW Golf cabrio met kenteken 64-PF-HK.





Politie Zeeland