Gemeente Voorschoten

2011

Voordrachten voor cultuurprijs 2011

Kent u een persoon of een organisatie uit Voorschoten die zich verdienstelijk heeft gemaakt op cultureel gebied? Doe dan voor 5 december uw voordracht voor de cultuurprijs. De prijs wordt uitgereikt aan één persoon en aan één vereniging of organisatie.

De cultuurprijs

Kandidaten komen voor de prijs in aanmerking als zij hebben bijgedragen aan het behoud en/of de verrijking van het culturele leven in Voorschoten. De cultuurprijs wordt georganiseerd door de gemeente Voorschoten en de Commissie voor Cultuur. Eens in de twee jaar wordt de prijs uitgereikt.

Kandidaat voordragen

Iedere inwoner kan een kandidaat voordragen door een formulier in te vullen op de website van de gemeente Voorschoten. Ook is het formulier verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis.

Nominatie

De binnengekomen reacties worden beoordeeld door de Commissie voor Cultuur. Op basis van deze beoordeling worden een aantal personen en organisaties voor de cultuurprijs genomineerd. De prijs wordt op 20 december tijdens een feestelijk avondbijeenkomst uitgereikt. De wethouder voor Cultuur, Inge Adema-Nieuwenhuizen, reikt de prijs uit. Alle genomineerden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Welzijn. Telefoon: (071) 560 06 00.

* 4 november 2011