Politie Gelderland-Zuid

Vrouw overvallen

Beuningen, 04-11-2011 o Donderdagavond omstreeks 20.15 uur werd een 19-jarige vrouw uit Beuningen beroofd van de dagopbrengst van een kapsalon aan het Kerkplein in Beuningen. Kort na het incident maakte de politie gebruik van SMS-alert. Dit leverde die avond 2 tips op. De omgeving werd afgezet en de afdeling Forensische Opsporing deed sporenonderzoek.

De vrouw had samen met een collega de kapsalon afgesloten en wilde naar huis gaan. De 19-jarige vrouw liep naar haar fiets en haar collega controleerde nog even of de deur van de zaak goed was afgesloten. De 19-jarige vrouw liep met de fiets aan de hand in de richting van Bakkerij Bart. Daar werd zij door een man met een bivakmuts bedreigd met een mes. Hij wilde haar tas hebben, die zij aan haar stuur had hangen. Na wat geduw en getrek wist de dader de tas te pakken en er mee vandoor te gaan.

Ter hoogte van de bloemenzaak naast de Albert Heijn stond een man te wachten zittend op zijn zwarte scooter. Daar sprong de man met de tas bij achterop en reden weg in de richting van de Van Heemstraweg. Door de schermutseling liep de vrouw een lichte verwonding in haar gezicht op.De politie heeft de zaak in onderzoek.

Signalementen

Dader 1 (met mes):

* manspersoon

* tussen 1.65 en 1.70 lang

* tenger postuur

* accentloos Nederlands

* zwarte stoffen jas

* zwarte broek

* zwarte bivakmuts

Dader 2 (met scooter):

* droeg helm of bivakmuts

* zwarte jas

* verder geen bijzonderheden bekend

Getuigen

Was u getuige van deze beroving? Of hebt u rond 20.00 uur iets bijzonders gezien? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(14)

Laatst gewijzigd 04-11-2011 14:15 | © Regio Gelderland-Zuid |