Politiebond ACP

Ontwerpplan Nationale Politie: standpunt naar minister

Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie heeft onlangs aan onder andere de politievakbonden het Ontwerpplan Nationale Politie toegestuurd. Vanuit de werkgever werd hierbij om een inhoudelijke reactie gevraagd. De termijn hiervoor liep vandaag (vrijdag 4 november) af. De ACP heeft de afgelopen dagen dan ook met een grote groep leden en het Bondsbestuur over het Ontwerpplan gesproken.

Het Bondsbestuur van de ACP heeft op grond van alle informatie en de inbreng van leden op woensdag 2 november het standpunt van de ACP bepaald over het Ontwerpplan Nationale Politie. Deze is vrijdag 4 november schriftelijk aan minister Opstelten beschikbaar gesteld.

Gesprek

De bewindsman heeft de ACP hierop laten weten graag een gesprek te willen over de ontvangen reactie, nog voordat hierover inhoudelijk wordt gepubliceerd. Als ACP is besloten aan dit verzoek gehoor te geven. Het gesprek over het ACP-standpunt op het Ontwerpplan Nationale Politie zal op zeer korte termijn plaatsvinden. Als vanzelfsprekend houdt de ACP collega's op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
---

04/11/11 15:08

---