Politie Groningen

Joaquim Jamal Richards (24) uit Groningen vermist

Joaquim heeft medicatie nodig

Groningen , 04-11-2011 o De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 24-jarige Joaquim Richards uit Groningen. Omstreeks 20 oktober verliet de man, vermoedelijk in verwarde toestand, zijn woning in Groningen. Hoe hij de woning heeft verlaten is niet bekend. Er is gedurende die dag niets meer van hem vernomen. Van Joaquim Richards is bekend dat hij medicatie moet gebruiken voor zijn ziektebeeld.

Signalement

Joaquim is 24 jaar oud, heeft een donkere huidskleur; ongeveer 1.80 mtr lang; dun postuur; bruine ogen; kort haar; lang gezicht en weegt ongeveer 65 kg. Hij draagt mogelijk de volgende kleding: zwarte jas tot op de heup (te kort bij de mouwen); een spijkerbroek met een T-shirt. Hij draagt een gouden ketting met grote schakels tot op de borst. Hij heeft verder een litteken op zijn rug, litteken op zijn onder arm en littekens op zijn knokkels en tussen zijn pink een ring vinger

0900-8844

De politie en de familie maken zich zorgen over de vermissing van Joaquim. De politie vraagt dan ook om 0900-8844 (lokaal tarief) te bellen als mensen hem hebben gezien of weten waar hij is.

111104 Joaquim Richards