Gemeente IJsselstein


Genomineerden Ondernemersprijs IJsselstein 2012 bekend

De nominaties voor de Ondernemersprijs IJsselstein 2012 zijn bekend. Nieuw dit jaar is de categorie zzp'ers en kleine ondernemers, een belangrijke groep ondernemers. De acht genomineerden hebben allemaal een bijzondere bijdrage geleverd. De feestelijke uitreiking vindt plaats op 14 februari 2012 door burgemeester Patrick van den Brink.

Het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) reikt in 2012 voor de tweede keer de Ondernemersprijs uit. Met deze prijs wil het platform IJsselstein promoten als prettige werklocatie en de ondernemers in IJsselstein in het zonnetje te zetten.

Genomineerden in drie categorieën
De ondernemersprijs IJsselstein kent drie categorieën. Nieuw dit jaar is de categorie zzp'ers en kleine ondernemers met maximaal 3 werknemers.

De genomineerden zijn:
o Zzp'ers en kleine bedrijven: Von Burg Benelux, Perfect Events en Cijfermeester IJsselstein.
o Detailhandel, horeca en recreatie&toerisme: Madelief-Actief, Decorette IJsselstein en Jachthaven Marnemoende. o Handel, (agrarische) industrie en dienstverlening: Diks Verzekeringen en Vogelaar Verzenders.

Alle genomineerden worden bezocht door de jury, bestaande uit Marieke Stigter, Arie Langerak (beiden namens het EPIJ) en Michaël Kortbeek (voorzitter Kamer van Koophandel Midden Nederland).

Feestelijke uitreiking
De feestelijke uitreiking vindt plaats op 14 februari 2012. Alle ondernemers in IJsselstein ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Heeft u vragen over de Ondernemersprijs, neem dan contact op met Marleen Kalden, ambtelijk secretaris Economisch Platform IJsselstein, tel. (030) 686 16 94 of e-mail m.kalden@ijsselstein.nl