Frederix kondigt vertrek aan als directeur GIBO Groep / Flynth

Persbericht van GIBO Groep Accountants & Adviseurs

Arnhem, 4 november 2011 - Namens de Raad van Commissarissen van GIBO Groep b.v. maakt voorzitter Jan van Teeffelen bekend, dat Fried Frederix op 1 juli 2012 aftreedt als algemeen directeur. Frederix draagt zijn bestuursverantwoordelijkheid en voorzitterschap van de algemene directie over aan Wim Schipper.

Fried Frederix is ruim twintig jaar als bestuurder verbonden aan de GIBO Groep. De Raad van Commissarissen is hem erkentelijk voor de wijze waarop hij zich in deze functie met hart en ziel heeft ingezet om de GIBO Groep uit te bouwen tot wat nu de toonaangevende accountants- en adviesorganisatie voor het MKB en de agrarische sector in Nederland is. Onder zijn eindverantwoordelijkheid zijn veel overnames van accountants- en adviespraktijken tot stand gekomen, met als summum in 2011 de fusie van de GIBO Groep met Flynth.

Wim Schipper is sinds 1998 lid van de algemene directie en bekleedt momenteel de functie van algemeen directeur accountancy. Hij wordt door de Raad van Commissarissen benoemd tot voorzitter van de algemene directie. Sinds de fusie met Flynth maakt ook Fons Overwater deel uit van de algemene directie van de GIBO Groep.

De Raad van Commissarissen stelt een vacature voor een lid van de algemene directie open en stelt hiervoor een profiel op. De RvC voorziet hiermee in de continuïteit van het beleid en bestuur van de GIBO Groep, dat per 1 januari 2012 verder gaat onder de naam Flynth.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.gibogroep.nl



Razende Robot Reporter