Ingezonden persbericht



5 september 2011

Persbericht

Mannenconferentie voor
realistische mannen, De Betteld te Zelhem

Van 4 tot en met 6 november houdt Steve van Deventer een conferentie voor mannen die meer realiteit willen in hun geloofsleven, praktische handvaten zoeken voor het leven van elke dag en hulp kunnen gebruiken bij keuzes die zij moeten maken. Deze christelijke conferentie wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

,,We leven in een tijd dat relaties aan alle kanten afbrokkelen. Hoe kunnen we bouwen aan zinvolle relaties?´´ vraagt hoofdspreker Steve van Deventer zich af. God daagt mannen uit te leven zoals zijn Zoon Jezus en in Zijn voetsporen te wandelen. Dit is een leven dat uitstijgt boven het alledaagse en meer wil dan het gemiddelde. Jezus zegt zelf: ´´Ik ben gekomen opdat u leven hebt in overvloed´´ (Johannes 10:10).

Als predikant heeft de hoofdspreker op verschillende plekken in Nederland gewerkt. Op dit moment is de van oorsprong Zuid-Afrikaanse Steve voorganger van 'De Weg' Evangelische Gemeente in Mijdrecht. Hij is verder een geliefd spreker op conferenties en mannendagen.

Prijzen voor de mannenconferentie zijn vanaf ¤ 125,00 inclusief conferentie, alle maaltijden en overnachtingen. Bij interesse kunnen mensen zich opgeven bij www.events4christ.nl. Meer info kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht