Ingezonden persbericht



---



Najaarsshow motorbootsneek.nl

250 nieuwe en gebruikte motorjachten

Sneek - Op 4 t/m 6 november tonen in Sneek tien werven, importeurs en een makelaardij onder de naam Motorbootsneek.nl, meer dan 250 nieuwe en gebruikte motorjachten. Zowel buiten als overdekt zodat het evenement niet weersafhankelijk is.

Anders dan een gebruikelijke watersporttentoonstelling worden niet enkele schepen maar vaak de complete range aan het publiek getoond. Een ander verschil is dat de bezichtiging van een motorjacht kan worden gecombineerd met een kijkje in het bedrijf. Bovendien zijn sponsors Yanmar, Kuiper Verzekeringen en Vetus dit jaar present voor het beantwoorden van alle vragen binnen hun vakgebied.

Motorbootsneek.nl is een samenwerkingsverband van Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Da Vinci Yachts, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Noblesse Yachts, SK-Jachtbouw, Thomasz Yachts, De Valk Yachtbrokers en Vivante Yachts. Bregina van Straten van dit laatstgenoemde bedrijf: "Motorbootsneek.nl slaat aan bij een groot publiek. Dat is de laatste jaren wel gebleken. Mensen zijn enthousiast over deze formule. Je kunt niet alleen de verschillende modellen maar ook verschillende indelingen zien. Wat veel mensen ook aanspreekt is dat ze rustig een kijkje kunnen nemen in het bedrijf. Kunnen zien wat voor bedrijf het is, hoe er gewerkt wordt en hoe de bouw van een schip tot stand komt. In alle rust, want deze dagen staat persoonlijke aandacht voorop. Voor echt geĂŻnteresseerden is op deze dagen zelfs het maken van een proefvaart mogelijk."

Voor mensen die een bezoek aan motorbootsneek.nl willen combineren met een weekendje Sneek is er een speciaal hotelarrangement bedacht. Alle info hierover alsmede achtergrondinformatie over de tien deelnemende bedrijven is te vinden op www.motorbootsneek.nl


---

Noot voor de redactie;