Volendam Music BV

Persbericht

Volendam, 1November 2011
"Kom op en dans met me mee...”
Re-release Vinzzent's Dromendans

"Kom op en dans met me mee.." Dat is een veel gehoorde kreet bij de jeugd die los gaat op Vinzzent's Dromendans.

Vinzzent kwam met de single direct na zijn songfestival avontuur in 2010. De hype begon bij 2500 studenten in Tilburg die massaal de 'Dromendans' dansten tijdens hun introductiefeest in Popcentrum 013. De energie en het feelgood virus van 'Dromendans' verspreidde zich langzaam als een vlek over het land en is nu niet meer weg te denken op studentenfeesten, in discotheken en kroegen, bekende badplaatsen en de wintersport gebieden.

Nu anderhalf miljoen hits op youtube verder, het toenemend aantal filmpjes, parodieën en de dagelijkse 'Dromendans' tweets bewijzen dat het nummer nog steeds een enorme hit is. http://www.youtube.com/watch?v=q8AKb9h4-3M

Vinzzent behoort op dit moment dan ook tot één van de meest geboekte artiesten. Hij reist stad en land af. Reden genoeg voor het management om 'Dromendans' opnieuw uit te brengen.

De re-release staat gepland op vrijdag 04 November.
---
Vinzzent was vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en vastbesloten zijn 'Dromen' na te streven. Hij had een professionele opname studio in Tilburg en was vaste technicus van Rob de Nijs. De basis van het werken achter de schermen gaven Vinzzent de 'drive' voor zijn grootste passie te gaan; zingen. Rob introduceerde hem tijdens zijn jubileumconcert in Carré en reikte zijn eerste Nederlandstalige studioalbum uit. In 2010 kreeg Vinzzent landelijke bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival waar hij als publieksfavoriet naar voren kwam. Onlangs kreeg Vinzzent een BUMANL Award voor de beste Videoclip wat door een vakjury werd bepaald. Met ruim 200 optredens behoort Vinzzent tot één van de meest geboekte artiesten van het land.