CNPV en Soltas Energy sluiten deal van 175,5 MWp

Persbericht van PR Newswire

LUXEMBURG en NEW YORK, November 4, 2011 /PRNewswire/ --

CNPV Solar Power SA, een naamloze vennootschap georganiseerd onder de wetten van het Groothertogdom Luxemburg en leidende geïntegreerde producent van solaire fotovoltaïsche producten, en Soltas Energy Corporation, een nationale provider van zonne-energieoplossingen, gevestigd in New York, hebben onlangs een contract getekend voor het leveren van 175,5MWp van CNPV's premium modules.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20111103/CN99380)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20081103/CNM010LOGO)

De overeenkomst beschrijft de aankoop van zonnepanelen door Soltas Energy van CNPV Solar Power, wat gelijk staat aan 175,5 megawatt aan zonne-energie over een periode van 27 maanden vanaf oktober 2011.

"We zien de samenwerking met CNPV vol vertrouwen tegemoet," zei Andrew Barron Worden, CEO van Soltas Energy. "Gezien onze lange termijn relatie met CNPV kennen we het bedrijf erg goed. Op basis van CNPV's zakelijke prestaties en doeleinden, en de kwaliteit van hun producten, processen en technologie, zijn we van mening dat het een zeer betrouwbare leverancierspartner is. De kwaliteits- en concurrerende referenties van CNPV zijn ongeëvenaard. Dit is het soort partnerschap dat het model van Soltas Energy bevorderd."

"Op deze schaal optimaliseren is enorm waardevol," zeiden Dhr. Zhang Shunfu, de CEO van CNPV en Dhr. Bypina Veerraju Chaudary, de COO van CNPV. "Zonne-energie een haalbare en praktische oplossing maken voor het leveren van energie met dit niveau van kennis en bereik is een zeldzame luxe. We zijn er trots op dat we aan de hoge standaarden van Soltas Energy voldoen, vooral vergeleken met een aantal van de bekende, grote merken. We onderschrijven Soltas Energy's toezegging om 1 GWp aan installaties te bereiken vóór 2016, en zijn er zeer trots op om geassocieerd te worden met een dergelijk, betrouwbaar, verbonden en vaardig bedrijf. Samen met Soltas Energy kunnen we de solaire PV-markt op een positieve manier beïnvloeden."

Met deze positieve resultaten voor beide bedrijven is het niet moelijk om de echte winnaars in het bedrijfsmodel van Soltas Energy over het hoofd te zien; Commerciële bedrijven, vastgoedontwikkelaars, nutsbedrijven, overheidsinstanties, militaire basissen en scholen kunnen zonder investeringskosten genieten van de voordelen van zonne-energie.

Over CNPV

CNPV Solar Power SA is, via zijn volledige dochteronderneming, CNPV Dongying Solar Power Company Limited, een vooraanstaande geïntegreerde fabrikant van solaire fotovoltaïsche producten, zoals gietelingen, wafels en cellen voor de samenstelling van fotovoltaïsche modules. CNPV ontwerpt, produceert en levert zeer efficiënte en kosteneffectieve kristallijn solaire fotovoltaïsche modules. Betrouwbaarheid en lange levensduur zijn kenmerkend voor onze kristallijn solaire fotovoltaïsche modules van wereldklasse, die aan de strengste interne testen en externe certificeringen (IEC61215, IEC61730, UL en CE) onderworpen worden om zo topprestaties en ultieme veiligheid te garanderen. Bezoek voor meer informatie CNPV's website op: http://www.cnpv-power.com

Over Soltas Energy Corporation

Soltas Energy Corporation is een provider van zonne-energieoplossingen die schone, hernieuwbare energie levert aan commerciële bedrijven. Ga voor meer informatie over Soltas Energy naar:
http://www.soltasenergy.com

Neem voor meer informatie contact op met:

CNPV Solar Power SA
Bypina Veerraju Chaudary, Chief Operating Officer Telefoon: +86-13656-473355,
E-mail: chaudary@cnpv-power.com
E-mail: ir@cnpv-power.com

Soltas Energy Corporation
Alana Chain, PR Manager
Telefoon: +1-212-359-0208
E-mail: achain@soltasenergy.com

CNPV Solar Power SA

CONTACT: .