Ingezonden persbericht



---


PERSINFORMATIE

Breda, 4 november 2011

Kenwood inspireert kookliefhebbers in de Kenwood Club


. Interactieve website met lekkere recepten en handige tips, van gebruikers voor gebruikers
. Kookliefhebbers ontmoeten elkaar op www.kenwoodclub.nl
. Alle nieuwe producten, accessoires en acties overzichtelijk bij elkaar

Kenwood heeft met de Kenwood Club recent een interactief nieuw kookplatform gelanceerd waar kookliefhebbers inspiratie kunnen opdoen en hun kookkunsten met anderen kunnen delen. Een nieuw recept? Een foto van een prachtig gelukte taart? Een filmpje van een zelfgemaakte soep? www.kenwoodclub.nl biedt de mogelijkheid om ze te delen met de rest van de wereld en te reageren op de creaties van anderen via Twitter, Facebook of Hyves. Want een geweldig nieuw recept mag je een liefhebber tenslotte niet onthouden!

De Kenwood Club is door Kenwood geopend om gebruikers van Kenwood-producten de mogelijkheid te bieden optimale prestaties uit hun producten te halen. Een scala aan recepten in de Kenwood Club laat zien waartoe de keukenmachines, food processors, staafmixers, broodbakmachines, minihakkers, blenders en ontbijtproducten van Kenwood in staat zijn.

Die input is echter niet alleen van Kenwood zelf afkomstig, het zijn met name de Kenwood-consumenten die hun eigen recepten kunnen uploaden naar de site, om medegebruikers te inspireren om nieuwe gerechten uit te proberen.

Deel je recepten!
Een slimme feature is dat kookliefhebbers hun suggesties en lekkere recepten kunnen delen via Facebook-, Hyves- en Twitter-buttons op de Kenwood Club website. Onder het motto: van Kenwood-gebruikers, voor Kenwood-gebruikers. Met uiteraard de mogelijkheid voor bezoekers van de Kenwood Club om de recepten van hun deelgenoten te beoordelen en er op te reageren. De mogelijkheden van de website gaan zelfs zover dat gebruikers hun eigen filmpjes kunnen uploaden, om de keuze van hun recepten en ingrediënten toe te lichten, of simpelweg om het resultaat van hun inspanningen nog beter op de website te presenteren.

Nieuwe acties en producten overzichtelijk bij elkaar De Kenwood Club onderscheidt zich overigens in meer dan enkel een interactief online receptenpodium. Naast een handig 'Recept van de Week' op de homepage verschaft de Kenwood Club een overzicht van alle aantrekkelijke Kenwood-acties die er op dat moment lopen. Zoals die op de recent geïntroduceerde Kenwood Cooking Chef, waarbij kopers nu kunnen rekenen op een accessoire naar keuze én een gratis kookworkshop om de maximale mogelijkheden uit hun Cooking Chef te halen.

In de Online Shop in de Kenwood Club zijn verder de nieuwste producten en accessoires van Kenwood te bekijken en eenvoudigweg in een muisklik te bestellen. Lekker makkelijk en snel! En omdat inspiratie nooit te ver gaat, biedt de Kenwood Club bezoekers 'on top' de mogelijkheid om demonstraties door de topkoks van het professionele Kenwood Demoteam bij te wonen. Geïnteresseerden ontvangen een agenda met data en locaties waar het Kenwood Demoteam zijn opwachting maakt.

X X X

Noot voor de redactie (