Merrill Lynch & Co., Inc. dient kwartaalverslag over Form 10-Q in

CHARLOTTE, North Carolina--(BUSINESS WIRE)-- 20111104 --

Merrill Lynch & Co., Inc. heeft vandaag haar aandeelhouders ervan op de hoogte gebracht dat haar kwartaalverslag over Form 10-Q voor het kwartaal tot 30 september 2011 is ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”).

Merrill Lynch & Co., Inc. publiceert het jaarverslag over Form 10-K, de kwartaalverslagen over Form 10-Q en de huidige verslagen over Form 8-K gratis op haar website, samen met wijzigingen op deze verslagen die ingediend zijn bij of verstrekt aan de SEC. Dit gebeurt zo snel mogelijk nadat Merrill Lynch & Co., Inc. deze documenten elektronisch indient bij of verstrekt aan de SEC. De documenten zijn te vinden op de website van Merrill Lynch & Co., Inc. op het volgende adres: http://ir.ml.com/phoenix.zhtml?c=93516&p=irol-irhome onder “Investor Relations Home”.

De SEC houdt een website bij met verslagen, volmachtverklaringen en andere informatie over organisaties die hun documenten elektronisch indienen bij de SEC. Deze documenten kunnen langs elektronische weg worden verkregen via de startpagina van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Bank of America
Jonathan Blum, +1 212 449 3112
of

Patricia Noneman, +1 980 388 3591