Gratis vragen stellen over scheiden bij Bouwstede in Ede


EDE, 20111104 -- Hoe moet dat nu straks met de kinderen, waar doe ik het beste aan? En kom ik niet drie-hoog-achter ergens op een flatje met mijn kinderen? Kom ik nog wel rond als ik zowel kinder- als partneralimentatie moet betalen? Hoe gaat het als ik straks met pensioen ga? Urgentie, is dat een optie voor mij? Om deze vragen te beantwoorden is Scheidingscentrum Nederland in ondernemerscentrum Bouwstede te Ede voortaan elke woensdagochtend van 9:00 tot 11:00 open.

Deze en vele andere vragen spelen bij mensen die uit elkaar gaan of daarover nadenken. En om daar nou meteen een afspraak voor te maken bij een bemiddelaar, dat is vaak een grote stap. Daarom opent Scheidingscentrum Nederland gevestigd in ondernemerscentrum Bouwstede te Ede voortaan elke woensdagochtend van 9:00 tot 11:00 haar deuren. Iedereen is welkom, van mensen die nog twijfelen of uit elkaar gaan de juiste beslissing is, tot mensen die daartoe al besloten hebben.

Er zit dan een specialist van het Scheidingscentrum klaar die antwoord heeft op alle vragen. Gratis en zonder verdere verplichtingen. Zodat dingen duidelijk worden, en dat geeft rust.

Scheidingscentrum Nederland is te vinden in ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1 te Ede. U kunt zich melden bij de receptie alwaar u wordt opgehaald.

Scheidingscentrum Nederland is een landelijke keten van scheidingsbemiddelaars die een complete dienstverlening levert voor mensen die uit elkaar gaan. Kinderen, woonruimte, financieel, alimentatie, belastingzaken, woonruimte, etc., alles komt aan bod.

Scheidingscentrum Nederland
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
Scheidingscentrum Nederland


Meer informatie:

Anneruth Duiker
06-511 55 316
a.duiker@sc-nederland.nl