Politie Noord- en Oost Gelderland

|Compositietekening van mogelijke dader overval juwelier | | Het overvallenteam van de politie heeft een compositietekening laten opstellen van de mogelijke dader van een overval op een juwelier aan de Asselsestraat in Apeldoorn. De overval, waarbij de 61-jarige juwelier ook werd mishandeld, vond op dinsdagmorgen 4 oktober plaats.

De nog onbekende overvaller kwam rond 10:40 uur de winkel binnen. Er ontstond een schermutseling en de juwelier werd geschopt en geslagen, waardoor hij ondermeer verwondingen aan zijn hoofd opliep. De overvaller is er te voet vandoor gegaan. Nog altijd is niet helemaal duidelijk wat de man buitgemaakt heeft. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de overvaller, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

De juwelier werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht wel nog dezelfde dag naar huis. Het overvallenteam van de politie stelde een uitgebreid onderzoek in, waaronder sporenonderzoek en buurtonderzoek.

Compositietekening
De compositietekening is opgesteld op basis van de verklaring van een getuige, die de man vlak na de overval op een verdachte manier vanaf de Asselsestraat aan zag komen rennen. Na vergelijking van de verklaringen van zowel de getuige als het slachtoffer houdt de politie er rekening mee dat deze man de overval gepleegd kan hebben, en hoopt daar met het vrijgeven van deze compositietekening meer duidelijkheid over te krijgen.

Signalement
De overvaller is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud, heeft een bol gezicht en draagt het haar plat. Hij droeg op de dag van de overval een licht overhemd met mogelijk verticale, dunne strepen en een spijkerbroek.

Het overvallenteam van de politie is dringend op zoek naar tips en getuigen over deze zaak. De politie is te bereiken via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2011139782

EINDE BERICHT

-----------------------
(

(


---- --