Internetveiligheid staat centraal op HCC!digital 2011

Persbericht van HCC

"Ben je klaar voor de digitale toekomst?". Onder die titel presenteren HCC en STRATO op 4 en 5 november a.s. hèt kennisevenement HCC!digital in de Jaarbeurs Utrecht. Belangrijke thema's als privacy en veilig internetgebruik staan centraal in workshops, lezingen en discussies. Op de beursvloer is ruime aandacht voor andere computer- en internetgerelateerde onderwerpen en producten kunnen ook direct worden aangeschaft.

In januari 2011 besloten HCC en STRATO tot een nauw samenwerkingsverband voor het uitwisselen van kennis. "HCC is met bijna 100.000 leden de grootste pool van IT-experts in Europa en een belangrijke informatiebron als het gaat om IT-ontwikkelingen", aldus Damian Schmidt, CEO van STRATO. Arda Gerkens, directeur HCC: "STRATO staat ondermeer bekend om haar innovatieve producten en diensten op het gebied van internetveiligheid. Een samenwerking tussen HCC en STRATO is daarom een hele logische. Samen bouwen we met HCC!digital aan een belangrijk discussieplatform voor de toekomst van het internet in Nederland."

Veiligheid en privacy vormen de rode draad van het kennisevenement HCC!digital, dat voor de tweede keer plaatsvindt. Tijdens het evenement gaan presentatoren, opinieleiders, politici en experts uit het bedrijfsleven in op het 'nieuwe werken', kinderen en internetveiligheid, online communities en het online delen van bestanden. Daarnaast komt de impact van digitale ontwikkelingen op het dagelijks leven aan bod. Uiteraard is er ruimschoots aandacht voor andere computer- en internetgerelateerde onderwerpen, waaronder 3D-technieken, cloud computing en social media. Op de ca. 2000 m2 grote markt kan de bezoeker digitale producten ook direct kopen.

Op vijf verschillende thema eilanden worden nieuwtjes en klassiekers getoond. Naast STRATO en HCC presenteren verschillende partners zich waar onder beveiligingsexpert Spicy Lemon en software- en IT-boekenleverancier Mensys. Meer informatie over HCC!digital, powered by STRATO, en de kaartverkoop op www.hccdigital.nl.


Links: http://www.hccdigital.nl



Razende Robot Reporter