Topsprekers tijdens HCC!digital 2011

Persbericht van HCC

HCC heeft in samenwerking met STRATO een aantal spraakmakende sprekers weten te contracteren voor het kennisevenement HCC!digital, dat 4 en 5 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht zal plaatsvinden. Tijdens dit event zullen politici, ondernemers en opinieleiders met elkaar in debat gaan en spreken over de laatste ontwikkelingen in business, technologie en marketing.

Onder de titel "Ben je klaar voor de digitale toekomst?" staan belangrijke thema's als privacy en veilig internetgebruik centraal in workshops, lezingen en discussies. Op de beursvloer is ruime aandacht voor andere computer- en internet gerelateerde onderwerpen en producten kunnen ook direct worden aangeschaft.

Sprekers zijn onder andere: Marietje Schaake (D66), Lid van het Europees Parlement en stichter van de interparlementaire groep Nieuwe Media en Technologie, Charlie Aptroot (VVD), lid van de Tweede Kamer, Ronald Prins, directeur Fox-IT, Brian Fitzpatrick, aanvoerder van Google's Data Liberation Front, Ot van Daalen, directeur Bits of Freedom en onderzoeksjournalist Brenno de Winter, gespecialiseerd in IT-beveiliging en privacy.

In de debatten komt onder meer 'Jonge ondernemers en de Overheid' aan de orde. Tijdens een ronde tafel gesprek gaan jonge ondernemers in gesprek met Tweede Kamerleden over het probleem dat zij bij de overheid niet aan bod komen. En, 'Het nieuwe werken', waar doe je dat? LetShare en Seats2meet zijn twee nieuwe concepten voor een werkplek. Maar wat houden die concepten in, wat zijn de verschillen en wat vindt het Telewerkforum van dit initiatief. Draagt het iets bij tot het nieuwe werken?

Niet alleen voor jonge ondernemers is de lezing van GJ Bramer over het vergroten van de vindbaarheid in zoekmachines en het gebruik van LinkedIn leerzaam. Daarnaast is er een zeer interessante lijst van sprekers voor workshops en lezingen, met onderwerpen als: Kinderen en internetveiligheid, Veiligheid van overheid sites, maar ook een introductie van Windows 8 en Windows op de tablet door Microsoft, Google Tablets en het gebruik van de iPad in combinatie met Apple TV. Kijk voor het complete programma op: www.hccdigital.nl/programma.

Surf naar www.hccdigital.nl voor meer informatie over HCC!digital, powered by STRATO.

*

Links:
http://www.hccdigital.nl



Razende Robot Reporter