Ingezonden persbericht


Persbericht
7 oktober 2011

How to be Rich and Happy
Lezing John Strelecky op 4 november

Rijk, gelukkig en succesvol zijn begrippen die voor iedereen een verschillende inhoud hebben. Je kunt ze alleen ten volle leven als je zelf jouw definitie van de inhoud ervan bepaalt. Wat maakt jouw leven en werk succesvol voor jou? John Strelecky laat graag zien in een lezing op 4 november zien hoe je komt op de plek waar je wilt zijn.

Laat je inspireren hoe je je dromen waar kunt maken. John Strelecky laat je zien hoe je o.a. door simpele oefeningen uitzoekt wat nu echt belangrijk voor je is, hoe je je manier van denken ontwikkelt om meer uit jezelf te halen, praktische manieren om van elke situatie een kans te maken en hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt gebruiken om succesvol te zijn.

Met zijn boeken, artikelen, seminars en workshops heeft John P. Strelecky het leven van miljoenen lezers en toehoorders een positieve impuls gegeven. Hij is een veelgevraagd spreker en seminarleider. Op 4 november is hij in Nederland om een lezing te geven naar aanleiding van zijn nieuwe boek How to be Rich and Happy (verschijnt oktober 2011). Eerder verscheen van hem Het waarom-ben-je-hier-café, Life Safari en The Big Five for Life.

Wanneer?
4 november 2011, van 20.00 tot 23.00 uur

Waar?
Juliana Congreszaal, Jaarbeurs Utrecht (Jaarbeursplein)

Kaarten
Een kaartje kost ¤ 29,90 en iss inclusief koffie en thee bij binnenkomst. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.inspirerendleven.nl.

www.ankh-hermes.nl




Ingezonden persbericht