Ingezonden persbericht


Persbericht

Haarlem, 4 november 2011

Google nieuwe partner van Stop Kindermisbruik

Google gaat met het Google Grants-programma Stichting Stop Kindermisbruik steunen. Voor maar liefst $ 10.000,- per maand biedt zij gratis advertentiebudget aan de stichting. Zo kan Stop Kindermisbruik een nog grotere groep informeren over de wereldwijde ernst van kinderhandel en -uitbuiting en mensen oproepen hiertegen een vuist te maken.

Directeur van Stop Kindermisbruik, Evelien Hölsken, is ontzettend enthousiast over de gratis AdWords campagne. "Stop Kindermisbruik kan op deze manier haar naamsbekendheid enorm vergroten en we hopen dat we op deze manier vele nieuwe donateurs mogen verwelkomen. We zijn Google enorm dankbaar voor haar steun."

Stop Kindermisbruik in Cambodja
Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Stop Kindermisbruik steunt tien partnerorganisaties en is werkzaam in Azië, Afrika en Nederland. Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de redding en re-integratie van meer dan 1.500 meisjes mogelijk gemaakt. Jim Bakkum, Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Bettina Holwerda-Bakkum, Yolanthe Sneijder Cabau, Wesley Sneijder en Vivian Reijs zijn ambassadeurs van Stop Kindermisbruik. Voor meer informatie, kijk op: www.stopkindermisbruik.nl.


- Einde persbericht

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht