'Lobke stijl' in de lobby van het Golden Tulip Apple Park


MAASTRICHT, 20111104 -- In de lobby van het Golden Tulip Apple Park Maastricht hangen sinds 22 oktober de kunstwerken van Lobke Dauven. Deze kunstwerken zijn allemaal in haar eigen stijl, oftewel de 'Lobke stijl', daarmee bedoelt ze dat ze vooral zichzelf is in haar werk. Dit wil zeggen dat het niet zo zeer een bepaalde stroming heeft dus niet figuratief, somber, abstract, exotisch of vrolijk. Zo zegt Lobke "Het is altijd iets uit mijzelf, mijn schilderijen; zeker sinds ik in 2009 het abstracte ontdekt heb. Daarvoor werkte ik vooral figuratief".

Over Lobke Dauven

Lobke Dauven studeert nu zelf aan de Universiteit in Maastricht, hier studeert zij enerzijds geestelijke gezondheidskunde (psychologe) en anderszijds werkt zij twee dagen in de week als maatschappelijk werkster in een revalidatiecentrum. De schilderkunst boeide haar al op de havo, maar ze geeft wel aan dat dit een hobby blijft. Het gaat haar dus ook niet zo zeer om hoeveel ze verkoopt, maar het idee dat mensen haar werk in hun huis hebben hangen, en dat ze er mensen blij mee kan maken. Ga naar de site voor meer informatie www.art4u.webklik.nl.

Over Golden Tulip Apple Park Maastricht

Golden Tulip Apple Park Maastricht**** is gevestigd naast voetbalstadion De Geusselt, op tien autominuten afstand van het historische stadscentrum. Naast 166 trendy en comfortabele hotelkamers, beschikt het hotel over diverse kleine en grote vergader- en banquetingzalen en een eigen restaurant: Dreamz, Restaurant & Bar.

Pierre de Coubertinweg 3, 6225 XT Maastricht
Tel : +31 (0)43 352 90 00
Fax : +31 (0)43 352 90 01
Email: info@applepark.nl

www.goldentulipappleparkmaastricht.nl





Golden Tulip Apple Park Maastricht