Gemeente Voorschoten

voorschoten

5 november: Concertkamer Voorschoten

Het Artonis Trio bestaat uit Frank Oppedijk (piano), Anoek Brokaar (viool) en Ephraïm van Ijzerlooij (cello). Het is een jong, professioneel en bevlogen trio. Zij hebben alle drie een grote passie voor het uitvoeren van klassieke muziek en maken graag contact met het publiek door middel van het muziek maken zelf, maar ook bij het aankondigen van de muziek. Op het programma staan werken van Haydn, Beethoven, Dvo?ák en van de Russische componist Arensky.

Zij rondden allen hun opleiding af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij docenten als Dmitri Ferschtman, Vera Beths en Naum Grubert. De leden van het ensemble hebben jarenlange ervaring in het spelen van kamermuziek en traden reeds veelvuldig op in het buitenland.

De aanvangstijd van het concert is 20.15 uur en vindt plaats in Het Kruispunt, Schoolstraat 2 in Voorschoten. De entreeprijs bedraagt EUR15,00 (voor studenten en CJP-houders EUR7,00 uitsluitend aan de zaal). Toegangskaarten zijn tevens te verkrijgen in de voorverkoop bij Daily Shop, Schoolstraat 13 in Voorschoten en bij de kassa aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert.

Meer informatie: concertkamer.nl.

* 5 november 2011