Landelijk Aktie Komitee Scholieren


Bedacht in de nacht

6 november

In de nacht van 5 op 6 november gaan 100 actieve jongeren zoals jij écht een stapje verder. Ben jij daarbij? Jij krijgt tijdens Bedacht in de Nacht een geweldige kans om je landelijk in te zetten voor de maatschappij, maar natuurlijk ook om je eigen kennis en vaardigheden te vergroten door samen te werken met professionele bekendheden, zoals Roy Straatman (concept ontwikkelaar van VARA en Endemol), Erik van Bruggen van BKB het campagnebureau, Stefan Blonk van AT Productions en Tanja Jadnanasing (tweedekamerlid PvdA).

Wat is het doel van bedacht in de nacht?
Op dit landelijke evenement bedenk jij onder inspirerende en professionele begeleiding concepten om leeftijdsgenoten te activeren ook een bijdrage te leveren aan hun eigen leer, leef en/ of werkomgeving. Dit gebeurt in workshops in een discipline naar keuze, zoals video, muziek, kunst, mode of social media.

Na het evenement zullen deze concepten met een grote campagne naar jongeren en jongerenorganisaties in heel Nederland worden verspreid. Wordt jouw concept het best gewaardeerd en het meest uitgevoerd?

Bedacht in de Nacht, dé nacht waarop jongeren het verschil gaan maken. Combineer jouw talent, ervaring en passie met die van de andere deelnemers om samen tot unieke en spraakmakende concepten te komen.

Wil jij deelnemen aan dit onvergetelijke evenement? Schrijf je dan nu in op http://www.bedachtindenacht.nl.