Bonnefanten Museum Maastricht

Dag van de Kunstuitleen & Tentoonstellingen

Plant een lidmaatschap en kiem uw eigen kunst!

Op zaterdag 5 november organiseert het Bonnefantenmuseum weer haar jaarlijkse Dag van de Kunstuitleen. Mocht u al enige tijd overwegen om lid te worden van Bonnefanten Kunstuitleen dan is dit hét moment om het ook daadwerkelijk te doen! Want als u op zaterdag 5 november lid wordt van Bonnefanten Kunstuitleen, krijgt u een zeer uniek cadeau aangeboden.*

Deze keramische 'zaailing', het welkomstgeschenk van 2011, is gemaakt door Lucie Berben, beeldend kunstenaar uit Roermond. Lucie haalt haar inspiratie uit de natuur en verbindt vaak contrasterende kleuren en materialen om zo ook nadruk te leggen op de tegenstellingen in de natuur. Speciaal voor de Bonnefanten Kunstuitleen maakte zij een 100-tal keramische 'zaailingen'. Elke 'zaailing' heeft een openspringende knop die wordt opgevuld met een vrolijke kleur vilt.

Ook als u al lid bent van Bonnefanten Kunstuitleen kunt u kans maken op dit prachtig welkomstgeschenk. Meldt u namelijk een nieuw lid aan, dan krijgt u als dank ook een 'zaaling': Dus plant een lidmaatschap en kiem uw eigen kunst. Immers voor EUR 5,- per maand kunt u al een kunstwerk voor thuis aan de muur huren. Ook kunt u tegoed opbouwen en ervoor zorgen dat uw favoriete geleende werk uiteindelijk voor altijd mag blijven hangen. Tijdens de Dag van de Kunstuitleen zijn al onze 6 vestigingen open en helpen onze vriendelijke medewerkers u graag verder!

Praktisch:
Alle vestigingen van de Bonnefanten Kunstuitleen in Maastricht, Landgraaf, Roermond, Sittard, Venlo & Weert, zijn op 6 november geopend van 11.00 tot 17.00 uur .
Meer info


*Abonnee-actie is alleen geldig op 5 november 2011. Duur lidmaatschap minimaal 1 jaar.

Tentoonstellingen

Voorafgaand aan de Dag van Kunstuitleen is er in Kunstuitleen dependance Venlo opruiming! Om plaats te maken worden een aantal werken tegen scherp afgeprijsde prijzen verkocht!
De uitverkooptentoonstelling lo0pt tot en met 5 november 2011 en dependance Venlo is elke woensdag en vrijdag van 15 uur tot 20 uur geopend. Adres: Goltziusstraat 21, 5911 AS Venlo.

Aansluitend op de Dag van de Kunstuitleen is er tevens een tentoonstelling te bezichtigen in dependance Weert. Deze expositie toont een greep uit de nieuwe collectie, die binnenkort te huur zal zijn bij de Bonnefanten Kunstuitleen. Kom dus alvast neuzen naar nieuws. De tentoonstelling loop van 6 november tot en met 21 december 2011 en dependance Weert is altijd maandag t/m vrijdag & zondagen van 14 uur tot 17 uur geopend. Let op: de tentoonstelling is in Galerie Rick, Collegeplein 5, 6001 HN Weert.

Download het persbericht hier als pdf.

Beeldmateriaal

lees de voorwaarden voordat u het beeldmateriaal download. Wij stellen het erg op prijs om een bewijsexemplaar van de publicatie te ontvangen!

© lucie berben. © lucie berben.

© Jos van Beek. Foto Bonnefantenmuseum © Jos van Beek. Foto Bonnefantenmuseum
© Felix v. d. beek. Foto Bonnefantenmuseum © Felix v. d. beek. Foto Bonnefantenmuseum