Gemeente Zoetermeer

Bezoek de Landelijke Startersdag op 5 november

enthousiaste starter
Misschien speelt u al een tijdje met het idee om een eigen bedrijf te starten. En misschien heeft u die stap onlangs zelfs al genomen. Om u te helpen bij uw volgende stappen op het ondernemerspad is een bezoekje aan de Landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel op 5 november 2011 de moeite waard.
Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om met overzicht uw eigen bedrijf te starten. Bovendien is het een ideale gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en partijen die u verder kunnen brengen met uw bedrijfsplannen.

Locatie
De Landelijke Startersdag vindt plaats in het Provinciehuis Zuid-Holland aan het Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag. De toegang is gratis. Meld u aan voor de Startersdag op www.kvk.nl.

Start uw bedrijf in Zoetermeer
In Zoetermeer staat u er als startende ondernemer niet alleen voor. U kunt begeleiding krijgen van deskundigen en er bestaan speciale subsidies en starterstrajecten. Informatie hierover vindt u in de stand van de gemeente op de Startersdag. U kunt kennis maken met de starterscoördinator Zoetermeer en team Economie. Zij informeren u over de mogelijkheden van het starten van een bedrijf in Zoetermeer.

Kijk voor meer informatie op www.zoetermeer.nl/ondernemen.