Kamer van Koophandel

Ondernemen begint bij Startersdag Kamer van Koophandel

dinsdag 1 november 2011

PERSBERICHT

ls ondernemer aan de slag, maar is het nog niet precies duidelijk wat er gedaan moet worden en wat er allemaal bij de start van een bedrijf komt kijken? Kom dan zaterdag 5 november naar de gratis Startersdag van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland in Amersfoort. Hier zijn alle partijen die startende ondernemers verder op weg helpen, aanwezig.

What's in it for me

Toekomstige ondernemers kunnen met al hun ondernemersvragen op de Startersdag terecht. Zo delen op het ervaringsplein ervaren ondernemers hun kennis en kunde graag met enthousiaste nieuwelingen. Er is een netwerkplein, waar de bezoeker tips over online en offline netwerken krijgt. Er zijn diverse coaches aanwezig, die sessies geven over belangrijke thema's als financiering en marketing. Ook zijn er veel gratis presentaties over de ins en outs van het starten van een bedrijf.

Smartphone als persoonlijke gids

De Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland heeft deze Startersdag een primeur voor toekomstige ondernemers! De KvK biedt met indoor navigatie op de smartphone of tablet bezoekers een persoonlijke gids. Tijdens de Startersdag leidt de smartphone de bezoeker automatisch naar de voor hem of haar belangrijkste partijen en programmaonderdelen.

Aanmelden

De Startersdag wordt gehouden bij FitAcademie Bokkeduinen in Amersfoort van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kvk.nl/startersdaggef.

Bron: KvK