Haagse Hogeschool


Open Dag bij De Haagse Hogeschool

Het studiejaar 2012-2013 lijkt nog ver weg, maar voor veel middelbare scholieren en mbo-studenten is de periode aangebroken dat ze zich moeten gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Om hen alvast een eindje op weg te helpen, is er op zaterdag 5 november weer een Open Dag bij De Haagse Hogeschool.

In de centrale hal staan drie âpleinenâ in de spotlights:
- âStel dat jij in je toekomst wilt kijkenâ plein: Medewerkers van het Loopbaancentrum vertalen loopbaanwensen in concrete opleidingsadviezen aan de hand van een studiekeuzetest en beroepenspel. Daarnaast is er informatie over mbo-hbo doorstroom, bijzondere instroom, proefstuderen en studeren met een functiebeperking. Studenten die interesse hebben in de Master Studies of Professional Courses van De Haagse Hogeschool zijn ook van harte welkom.

- 'Oriëntatie & Internationale' plein:â Ik wil iets met Economie, Techniek, Computers..., maar wat is er allemaal?â Aankomende studenten horen welke opleidingen De Haagse te bieden heeft. Hier zal ook het International Team staan om alle internationale bezoekers de juiste informatie te geven en te verwijzen naar de opleidingen.
-âWoon & Leef plein: Aankomende studenten kunnen met al hun vragen terecht bij verschillende instellingen zoals de IB-Groep (studiefinanciering), diverse studenten-verenigingen, studentenhuisvesting (DuWo) en het studentenuitzendbureau Tempoteam. Ook voor vragen over toelating met een buitenlands diploma is dit het juiste plein.

De Open Dag vindt plaats van 10.00 â 14.00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook onze vestigingen in Delft, Zoetermeer en aan de Laan van Poot hebben op zaterdag 5 november Open Dag. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Op deze interactieve website kunnen aankomende studenten hun eigen Open Dag plannen.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op zaterdag 4 februari 2012.